Единственият недостатък на Еманюел е, че е по-млад от мен. Това казва в откровено интервю пред списание „Ел” първата дама на Франция Брижит Макрон. За първи път след президентските избори тя говори за отношенията със съпруга си.

На въпроса кога са разбрали, че отношенията им се променят, Брижит Макрон каза, че това е станало, докато са работили по пиесата „Изкуството на комедията” на Едуардо де Филипо.

„Пишехме заедно в петък вечерта и от събота аз вече очаквах следващия петък. Не разбирах защо. Струваше ми се толкова безсмислено“.

Първата дама обясни, че се е опитала да устои. Именно тя е посъветвала Макрон да отиде да завърши образованието си в Париж, защото е мислила, че така е най-добре за него.

„Към този момент нямаше нищо между нас, но клюките вече вървяха. Притеснявах се само за децата си – Себастиан, Лоранс и Тифани, не за останалата част от света”.

На въпроса как е преживяла клеветите по време на кандидат-президентската кампания във връзка с възрастовата разлика между тях, Брижит Макрон отвърна: „Зле, но си казах: „Преживяваш ги зле, но си мълчиш”. Накрая всичко това премина”.

Попитана кое е било най-трудното в тяхната необикновена история, тя каза, че това са непрекъснатите разстояния, които са ги разделяли физически до 2007 г., но в този период те са си пишели много, предаде бтв.

На въпроса смята ли, че нарушава някакви обществени норми, първата дама на Франция е категорична: „В никакъв случай. Всичко стана много внимателно. И аз, и Емануел въведохме постепенно семействата си. Разбира се, разделите винаги вредят. Децата често страдат. Знам, че нараних децата си и за това се обвинявам най-много. Но не можех да не го направя. Има моменти в живота, когато човек взема съдбовни решения. За мен това беше моментът. Така че 20-те години разлика между нас, това е нищо. Разбира се, закусваме и обядваме заедно – аз с моите бръчки, той с неговата младост – но това е положението. Ако не бях направила този избор, щях да пропусна живота си“.

„Бях много щастлива с децата си и в същото време усещах, че трябва да изживея „Тази любов”, както казва Превер, за да бъда напълно щастлива“, допълва тя.

РЕДАКТОР: ДЕСИСЛАВА ЛЮБОМИРОВА

Actualno.com

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here