Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ПРЕС.bg/СОФИЯ

Тийнейджърът с псевдоним Ангел Лозанов е под прицел на всякакъв вид потребители, които предимно го ругаят

Снимка на Ангел Лозанов.
Ангел Лозанов – двойникът на Жорето Кучков отново направи супер скандално видео в социалните мрежи,
видя екип на Информационна агенция „Прес.bg“.

Цветисти ругатни се носят в интернет пространството по натрапчивия  двойник на Жорето Кучков, видя още „Прес.bg“.

Младежът, който страда от фиксидеята напълно да заприлича на „модела“ Жорето и непрекъснато го имитира, е влязъл в полезрението на истинските му фенове, които го призовават да се разкара оттам. Тийнейджърът с псевдоним Ангел Лозанов е под прицел на всякакъв вид потребители, които предимно го ругаят.

Снимка на Ангел Лозанов.С цел да спечели лесна слава, младежът публикува шокиращи снимки за които например Информационна агенция „Дейли Прес“ няколко пъти пиша и пуска в сайта си. На тях той е гримиран, нацапотен, дори си е остригал веждите, за да имитира своя идол Жорето. Даже на моменти успява да постигне прилика, особено като позира с роклички, копие на тези на известния „модел“.

Ангел Лозанов открито се обявява за „най-големия фен и двойник на Жорето“, непрекъснато работи върху визията си, за да го доближи максимално до тази на Кучков, следи го в социалната мрежа, пръв харесва всеки негов пост и по този начин успява да внуши, че е най-върлият му фен и даже е жертвал собствената си самоличност, за да се приближи до неговата със скандални видео клипове.

„Изчезни бе, гей нещастен! Махни се човекоподобно такова, което се не знае мъж ли е, жена ли е“, ругаят го в мрежата. Някои даже го заплашват, че ще го ступат, понеже бил срам за мъжкото съсловие.

Към него летят и други покани – за „се*с до дупка и наказание в кревата“, но от тях той не е чак толкова възмутен. Напротив. Драго му е, че го харесват и изобщо не разбира подигравката в поканите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here