Снимка: Петър ХРИСТОВ, ФОТОРЕПОРТЕР НА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ ПРЕС.bg.
Снимка: Петър ХРИСТОВ, ФОТОРЕПОРТЕР НА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ ПРЕС.bg.

Резултат с изображение за FEN TVЦветелина Грахич подготвя нова песен, която ще излезе съвсем скоро, видя агенция Прес.bg в ефира на „FEN TV“.

Наред с това се задават други две песни, по които в момента изпълнителката работи.

„Имам планове занапред, които ще се осъществят, надявам се, след Нова година“ – казва тя пред топ репортерката Гергана Петрова в предаването „Зад кулисите“ на ФЕН ТВ.

„Чувствам се супер, свободна, не толкова ангажирана, вече всичко си водя сама и повечето неща зависят от мен“ – заяви бившата вокалистка на „Ку-ку бенд“.

Певицата разказа и за това как се е осъществила идеята за актуалния си сингъл „Престъпно е“.

„Свързах се с един сръбски композитор, това стана съвсем случайно в деня на един от големите концерти на Слави. Харесах на момента въпросната песен, която ми прати, и реших да я взема. Дори ще направя сръбски кавър, който все още няма да пускам. Имах някакви забавяния около клипа, около текста. Ходих чак до там (до Сърбия – б.а.) да я запиша, после отново тук я презаписвах, имах някои трудности, все се спъвах, обаче накрая се получи“ – обясни те и допълни още:

„Дочух за песента, че на някои им е направило впечатление за въпросната думичка „болка“ и начина, по който е изпята. Много хора ме питаха дали нещо съм изживяла, а аз им казах, че на тези години няма какво толкова да изживея. Просто в студиото над главата ми бяха много хора, особено моят приятел, който нон-стоп ме връщаше на неща, които не му харесват. Казах си: „Дай да опитам“, и го изпях и накрая на всички им хареса“.

Според Грахич успехът на песента и превръщането ѝ в хит се дължи на клюката и хорското любопитство, но категорично отбелязва: „Не че песента не е хубава, напротив, хубава е, много е красива, държа да го кажа. Изпяла съм я с много голямо желание“.

Свободното си време Цвети прекарва с домашните си любимци – две кучета, с които се забавлява и с които прекарва целия ден. Освен това слуша много музика, защото в последно време от ангажименти изобщо не е имала време да го прави.Резултат с изображение за Отблизо - Цветелина Грахич в Зад кулисите

Източник: FEN TV – Твоята музика.

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here