Апетитните форми на британски модел подлудиха милиони потребители в Instagram. Но, ако най-ценното на Ким Кардашян не се променя с годините, това на Деми Роуз става все по-обемна и еластична, пише life.ru. Деми Роуз може с право да се нарече втората Ким Кардашян, защото фигурата й не е по-лоша от тази американската знаменитост. Верни фенове, които следват живота на Роуз в продължение на няколко години, забелязват значително увеличение на вече голямото й седалище.

На снимка от 2013 г., където Деми позира с бял топ и дънки, разликата в размера е очевидна.

В поста си моделката посочва, че за луксозното си седалище е благодарна на природата и за поддържането му в отлична форма помагат изтощителните и отдадените тренировки във фитнес залата, както и добре балансирана диета.

„Принуждавам я да тренира 4-5 пъти седмично. Понякога отказвам тренировките в събота – в зависимост от работния й график. Доволен съм от резултатите и от нейната работа. Разликата е очевидна“, споделя треньорът на Деми Роуз. Резултатът от тренировките й се вижда на гръцки остров, където е била на почивка с любовника си. В нейния Инстаграм профил Роуз постна снимка в блестяща прилепнала рокля.

Blitz.bg

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here