Аналитичната компания To the Stars Academy of Arts and Science публикува ново видео, на което изтребител извършва наблюдение над непознат летящ обект. Записът е направен от изтребител F/A-18 Hornet още през 2015 г. край Източното крайбрежие на САЩ на височина 7500 м. На него се вижда овален обект, който с огромна скорост се движи над повърхността на морето.

Разговорите между пилотите свидетелстват, че НЛО е захванат в прицела от бордния радар едва от третия опит, при това летците по-рано не били срещали подобни обекти и се удивили от видяното.

Както съобщи вече The Independent през декември 2017 г. Пентагонът публикува видео от 2004 г., в което американски изтребители се опитват да прехванат въртящо се НЛО, което се движи по-бързо от всеки самолет на САЩ.

По-рано Пентагонът официално призна за съществуването на „Разширена програма за идентифициране на авиационните заплахи”, в рамките на която от 2007 до 2012 г. ведомството се занимавало с изследване на НЛО.За нейното финансиране са похарчени около 22 млн долара.

Превод: БЛИЦ

Коментирай чрез фейсбук

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here